Bianco del Veneto
Omschrijving

De familiewijn. ‘NEMM...’ staat in het Italiaans voor ‘Kom...’, iets wat de opa van de gebroeders Giuliari zei, wenkend dat ze mee moesten komen naar de kelders,om de mooiste familiewijn te proeven... In de wijngaard rondom het huis bezaait met witte stenen, bied een goede grond voor de lokale witte druivenrassen Garganega en Tai Bianco. 

'La Piccola Botte', het kleine vat, dit staat op elk etiket en is kenmerkend voor alle wijnen van de gebroeders Giuliari. Ze rijpen de wijnen op kleine houten fusten, waardoor de wijn een krachtige, intense en complexe smaak ontwikkeld. Anders dan de andere producenten die geen of alleen grote houten fusten gebruiken die geen tot weinig invloed hebben op de rijping van de wijn.

De gebroeders Giuliari zetten het eeuwenoude familiebedrijf voort met de vakkennis van vroeger. Onmiskenbaar het mooiste karakter wat men in een echte Italiaanse wijn kan vinden

Deze heerlijke witte wijn heeft Een bleke / strogele kleur, zachte aroma’s van amandelbloesem, citrus, witte perzik en salie. Het mondgevoel is lekker fris en zacht mondvullend met hints van fruit en bloemen.

Bianco del Veneto

Nemm

Ben je ouder dan 18?
€ 10,99
Specificaties
Italië
12,5%
Nemm
Veneto
Nemm
2020
Garganega, Tai Bianco
-
Nee
Nee
Allergenen en ingrediënten
Sulfiet
Ja
Ja