Blokjes Oude Kaas
Omschrijving

Heerlijke smeuïge oude kaas. Handig in blokjes gesneden.

Weydeland Flinck is een bijzondere oude kaas! De kaas is op ambachtelijke wijze bereid volgens speciaal recept en heeft een rijping achter de rug in het pakhuis van circa 12 maanden. Deze kaas ligt in een speciale ruimte met een specifieke temperatuur en luchtvochtigheid te rijpen resulterende in een sublieme smaak. De kaas heeft kleine eiwitkristallen in het zuivel en haar smeuïgheid doet je verrassen.

Onze Weydeland kaas wordt bereid door CONO Kaasmakers uit de Midden-Beemster. Dit is een boerencoöperatie die samen met de boeren de lekkerste en eerlijkste kaas maken van de beste melk.

De Weydeland koeien lopen zodra het kan buiten in de weide (weidegang). Koeien die in de wei grazen vertonen meer natuurlijk gedrag, zitten lekkerder in hun vel en zijn daardoor gezonder. En dit proef je terug in de smeuïgheid van onze Weydeland kaas!

CONO kaasmakerij is in 2020 uitgeroepen tot meest duurzame kaasmakerij van Nederland. Het productieproces van CONO is klimaatneutraal. Dit houdt in dat melkwater zoveel mogelijk hergebruikt wordt en bij de aangesloten leden melkveehouders wordt opgewekte stroom afgenomen.

Blokjes Oude Kaas

Noord Hollandse kaas

€ 5,99
200 gram
€ 29,95 per Kilo
Overige productinformatie
Weydeland
Allergenen en ingrediënten
Overjarig
48+
Koe
Gepasteuriseerd
Melk
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee