Fondueset Pro M
Omschrijving

Geniet van een heerlijke kaasfondue met de BOSKA Fondueset Pro M. De robuuste, gietijzeren fonduepan is geschikt voor gebruik op elk type fornuis. Met een inhoud van 1,2 liter.

Voor het verwarmen van de kaasfondue heb je geen andere pan nodig. De gietijzeren fonduepan is namelijk geschikt voor inductie, het gasfornuis en voor keramische en elektrische kookplaten. Scheelt je weer in afwas.

Een heerlijke kaasfondue verdient een mooie presentatie. Dat komt met deze robuuste fondueset helemaal goed. De fonduepan, fonduevorken en het fondue onderstel zijn gemaakt van een hoge kwaliteit gietijzer, roestvrijstaal en eikenhout. Een stijlvolle fondueset voor echte kaasliefhebbers.

Met meerdere personen fonduen? Dat kan met deze handige fondueset. De fonduepan heeft een inhoud van 1,2 liter. Hiermee kun je tot maar liefst 800 gram gesmolten kaas op tafel zetten. Op het onderstel houdt de bijgeleverde fonduebrander (exclusief brandvloeistof) de fondue urenlang voor je warm. De fondueset wordt geleverd met 4 fonduevorken.

Klaar met fonduen? De fonduepan en vorken zijn zo weer schoon door ze met de hand af te wassen. Hardnekkige kaasresten krijg je eenvoudig weg door warm water in de pan te doen en dit (eventueel met een afwasblokje) 10 minuten te laten weken. Zorg dat het hout hierbij vrij blijft. Maak het onderstel en de brander met een natte doek schoon. Op deze manier gaat je fondueset jarenlang mee.

Fondueset Pro M

Gietijzer 1,2L

€ 69,99